Berichtjes van tevreden klanten Pilates.

admin Gezondheid, Lessen, Pilates Center

"Het gevoel steeds meer controle over mijn lichaam te hebben geeft heel veel voldoening."

“Het gevoel steeds meer controle over mijn lichaam te hebben geeft heel veel voldoening.”

Cursisten die echt geholpen zijn.  De ervaringen van tevreden klanten.  En eigenlijk noem ik ze niet graag ‘klanten’.
We zijn inmiddels al één grote Pilates-familie geworden.
Het doet dan ook altijd deugd om zo’n berichtjes te ontvangen!

20 februari 2016
“Beste Rafaella,

ziehier hoe ik pilates ervaar na 6 maanden. De lessen zijn afwisselend zodat de uitdaging er telkens weer is. De sfeer is erg rustig; ik kan me goed concentreren op de oefeningen. Het gevoel steeds meer controle over mijn lichaam te hebben geeft heel veel voldoening. Ik heb alle soorten aerobics, steps, bbb’s beoefend maar dit is anders: ook buiten de les ben ik veel meer bezig met mijn houding en mijn manier van lopen. Diamant laten zien, ogen op de horizon schouders ontspannen en powerhouse! Je komt erg zelfverzekerd over en je voelt je ook zo. Ik speel al jaren golf en powerhouse speelt nu mee; mijn golfswing voelt stabieler. Ook bij het fietsen let ik op powerhouse, diamant en schouders: alleen benen bewegen. En last but not least: niettegenstaande dat mijn gewicht perfect is voor mijn lengte had ik deels door mijn leeftijd (63) en deels door mijn liefde voor goede wijn weinig taille. Daar is nu al 3cm af. Dus al bij al een zeer tevreden klant.

Groetjes M.”

8 juni 2016
“Hallo Rafaella,

Merci voor de goede zorgen tijdens de pilates lessen. Wat is pilates voor mij ?

Door een werkongeval zijn mijn bekken en ruggenwervel 3 4 5 geraakt. Wat wil zeggen dat de pijn chronisch is en al verschillende infiltraties heb gehad en morfine pleisters moest kleven. Van de specialisten zou revalidatie in ‘t ziekenhuis de oplossing zijn dus zo gezegd zo gedaan na 26 lessen totaal geen verbetering plus een pijnlijke knie. Want daar houden ze geen rekening met u je krijgt uw voorgestelde oefeningen en hup doe ze maar . Bijgevolg slechte knie, water erin en extra pijn bovenop rugpijn.

En zo zijn we bij Rafaella terecht gekomen Wat mij enorm al geholpen heeft. Ik gebruik elke dag mijn buikspieren (powerhouse) om iets te doen in huis om recht te komen uit de zetel of van de stoel dat voor mij heel pijnlijke maneuvers zijn maar Door mijn powerhouse zo op te spannen is het iets aangenamer om recht te staan In de auto gebruik ik deze ook en bij het stappen of wandelen lijk je ook 10 x eleganter te stappen Je houding is totaal anders na verschillende lessen pilates En wat het leukste van al is de mensen zeggen “ohhh christel je zijt toch veel vermagerd”. NEEN je krijgt een beter figuur! Dus pilates is voor heel veel dingen goed, lichaam en geest gaat /moet samenwerken. Het is niet maar wat gewoon liggen op u matje het is echt werken om het effect te behalen.

Ik zou echt geen week pilates kunnen missen. Wat tot over enkele maanden totaal anders was. En dit vul ik nu aan met yoga om de week af te sluiten.

Rafaella, nogmaals merci om me zo goed bij te sturen in de les!

Groetjes Christel”

2 september 2016
“Dag Rafaella,

Hoe kunnen wij je ooit genoeg bedanken voor de zalige lessen Pilates , 4 jaar geleden zijn we begonnen met een stuk of vier personen nu zitten al je lessen bomvol . Het is zo een goed gevoel van aan je lichaam te werken , houding , lengte , spieren en dat op alle leeftijden , straffe toebak . Na je les voel ik mij 10 jaar jonger en 10 centimeter groter ik kan het iedereen aanraden . Ik ben in ieder geval een grote fan!

Liefs tot Pilates Macha”

Heel erg leuk om te lezen! Dankjewel allemaal.

Wie ook interesse heeft in onze lessen?
Neem gerust contact op voor meer info of om ook een afspraak te maken.

Share this Post